VARTA baterijske lampe

VARTA baterijske lampe

Osvetli svoj život

VARTA baterijske lampe - Osvetlite svoj život

VARTA baterijske lampe su savršene za svaku situaciju i aktivnost - kod kuće, na poslu ili u vašim avanturama na otvorenom. Stoga, naš asortiman svetla obuhvata baterijske lampe, lampe za glavu, lampe za kampovanje, lampe sa snopom, svetla kao privezak za ključeve i korisne sprave - od početne cene do premijum cena, od laganih do izuzetno čvrstih, nudeći različite veličine.
Pored toga, naše razigrano dečije svetlo prati vašu decu tokom noći kao prijatelj od poverenja. Podaci o performansama VARTA svetiljki u potpunosti su u skladu sa ANSI standardom kako bi se omogućilo objektivno poređenje. U VARTA Lights proizvodima ne nudimo samo inovativne proizvode, već garantujemo i najviši kvalitet, u skladu sa dobro osmišljenim karakteristikama.

Night Cutter

Prekini noć! Asortiman Night Cutter proizvoda je serija baterijskih lampi kao nijedna druga u VARTA asortimanu sa vrhunskim karakteristikama. Sa do 1.000 lumena, integrisanim LED diodama visokih performansi i izvanrednim opsegom snopa, praktično „seče“ noć. Asortiman se sastoji od modela na baterije i punjivih modela radi uštede novca i resursa i težnji ka energetskoj efikasnosti.

Neuništivost

Napravljene da odole! Ovaj asortiman baterijskih lampi prolazi čak i najteže testove. Lampe su izuzetno čvrste tako da se možete osloniti na njih kada se situacija zakomplikuje. Izuzetno su otporne na udarce i čak prolaze test pada sa 9 m.

Rad

Za DIY fanove! Ovaj asortiman nudi proizvode visokog kvaliteta koji su otporni na udare, zaštićeni od prskanja vode i prašine. Imaju dobro osmišljene karakteristike kao što su promenljive opcije fiksiranja i podesive oblasti osvetljenja koje omogućavaju idealno osvetljenje prostora za sve vaše radne projekte. Razvijen za „uradi sam“ radne projekte kod kuće i na otvorenom.

Sportovi na otvorenom

Outdoor Sport Lights proizvodi nude savršene pratioce za istraživače na svakom izletu: odlične spoljašnje karakteristike, lakoća upravljanja i žive boje su karakteristične za ovaj asortiman proizvoda.

Aluminium Lights

Klasični, elegantni i čvrsti u isto vreme. VARTA Aluminium Lights proizvodi su dizajnirani za svakodnevnu upotrebu.

Day Lights

Vaš svakodnevni saputnik! Asortiman Day Light Multi LED proizvoda dizajniran je za svakodnevnu upotrebu. Proizvodi za osvetljenje poseduju praktične karakteristike kao što su trokomponentno kućište otporno na udare, gumeni rukohvat i traka.

Special Lights

Korisni pomoćnici: Bez obzira da li je svetlo za knjige ili UV svetlo – specijalna svetla sa dobro osmišljenim funkcijama pružaju pouzdano rešenje za svaku priliku upotrebe.

Home Lights

Dizajnirano za lakši i bezbedniji život. Proizvodi iz VARTA asortimana za domaćinstvo osvetljavaju svako mesto u i oko kuće. Dobro osmišljene karakteristike čine ove proizvode posebno prilagođenim korisnicima i ubedljivim uz naše VARTA bezbednosne funkcije. Za optimalnu podršku u zatvorenom i na otvorenom u vašem ispunjenom svakodnevnom životu!