VARTA punjači

VARTA punjači

Napunite i doprinosite boljem sutra

VARTA punjači za sve potrebe punjenja - brzi, bezbedni i laki za upotrebu

Širok asortiman VARTA punjača nudi osnovne proizvode za punjenje visokih performansi koji efikasno i pouzdano napajaju sve standardne punjive baterije. VARTA punjači ispunjavaju najviše standarde kvaliteta u pogledu performansi i dizajna i garantuju maksimalnu bezbednosz što ih čini pouzdanim i inovativnim rešenjima za punjenje za najveće zahteve potrošača.

LCD punjač +

Naš asortiman premijum punjača nudi 5 optimizovanih i visokokvalitetnih punjača sa sofisticiranim karakteristikama, uključujući punjenje sa jednim slotom i LCD ekrane. Različiti načini punjenja, optimizovane struje punjenja i sveobuhvatne bezbednosne funkcije garantuju najbolje rezultate punjenja.

LCD punjač

VARTA LCD punjač nudi punjače visokih performansi pogodne za sve NiMH baterije u kombinaciji sa specijalizovanim rešenjima za Li-Ion baterije. Korisnički optimizovan dizajn, sveobuhvatne bezbednosne funkcije i precizna tehnologija omogućavaju najbolje rezultate punjenja.

Eco punjač

VARTA Eco punjač je naš održivi punjač napravljen od 50 % bioplastike koji kombinuje najbolje karakteristike punjenja sa ekološkom prihvatljivošću.

Reciklirani Eko punjači

Ekološki najprihvatljivija linija proizvoda na tržištu.
Varta najodrživiji punjači napravljeni od 75 % recikliranih materijala iz domaćintva kombinuju dizajn, performance i održivost – bez kompromisa!

Easy Punjači

Pouzdani punjači sa relevantnim karakteristikama savršeni za svakodnevnu upotrebu. Prilagođeni individualnim potrebama punjenja, VARTA Easy asortiman punjača obuhvata modele u jedinstvenom i modernom VARTA dizajnu sa jednostavnim rukovanjem koji nudi maksimalne pogodnosti.

LCD Tester Baterija

Koristan gedžet koji proverava status svih uobičajnih baterija merenjem napona.
Jednostavan proizvod sa velikim potencijalom: pomaže u smanjenju trošenja baterija, povećanju dnevne održivosti i uštedi novca!