VARTA Accus

VARTA Accus

Pomoć u zaštiti životne sredine

VARTA Recharge Accu

Punjive baterije iz VARTA-e su najbolje napajanje za širok spektar primena. VARTA nudi najširi i potrošački orijentisan asortiman NiMH baterija na tržištu. Najbolje performanse baterija u kombinaciji sa pouzdanom i inovativnom tehnologijom čine VARTA punjive baterije najboljim izborom za potrošače, omogućavajući im da doprinesu zaštiti naše životne sredine i naše budućnosti.

Recharge Accu Recycled

Najodrživija linija proizvoda sa vodećom tehnologijom na tržištu uključuje punjive baterije vrhunskih performansi koje su dizajnirane sa 21 % recikliranog sadržaja.

Napunite Accu Power

VARTA Recharge Accu Power je najmoćnija linija proizvoda koja nudi visokokvalitetne punjive baterije sa vrhunskim performansama koje su dostupne u najtraženijim veličinama baterija AAA, AA, C, D i 9V i 10 različitih kapaciteta. Tehnologija spremna za upotrebu i veoma nisko samopražnjenje čine asortiman Recharge Accu Power savršenim izborom za svaku primenu.

Specijalni proizvodi orijentisani na uređaj

Inovativne punjive baterije specifične za primenu upotpunjuju VARTA punjivi asortiman i nude savršen izbor za specifične zahteve bežičnih telefona i solarnih svetala.

Razlozi za kupovinu punjivih baterija

Sačuvajte baterije

Kako se VARTA punjive baterije može puniti nekoliko puta tako da može zameniti stotine alkalnih baterija

Sačuvajte materijal i pakovanje

Zamena alkalnih baterija štedi mnogo sirovina i ambalaže jer se proizvodi manje baterija

Uštedite vodu i energiju

Manje baterija dovodi do manje potrošnje vode i energije zbog manje proizvodnje baterija

Uštedite transportne troškove

Niža proizvodnja baterija i stopa kupovine – pošto se punjive baterije mogu koristiti do 5 godina – rezultiraju smanjenim transportom i zagađenjem

Uštedite novac

Viši troškovi će biti otplaćeni za kratko vreme kada se accus često koriste