VARTA loves the independent

Život nam nudi mnoge prilike, i svaka osoba ih na svoj način oblikuje. Mi želimo da svakome damo priliku da živi aktivno i nezavisno. Mi ohrabrujemo vašu nezavisnost. Mi podržavamo vašu hrabrost, učinak, znatiželju I vašu želju da nastavite.

Zato samo napred, gazi po novim područjima, idi svojim putem I koračaj nepoznatim predelima.

Mi voli sve istraživače sa beskonačnim horizontima, izviđače sa velikim ambicijama, I one koji menjaju igru sa velikim mislima I smelim planovima.

VARTA loves.

Омогућите „ИоуТубе“ у подешавањима приватности да бисте пустили овај видео. Више детаља о коришћеним услугама и колачићима можете пронаћи на страници Политика приватности. Прилагодите подешавања приватности

VARTA loves performers

Pratite svoje snove I ostvarujte svoje ciljeve. Da biste dali sve od sebe, mi vas ohrabrujemo nezavisnošću sa najboljim alkalnim baterijama koje smo ikada napravili. Pouzdane I dugotrajne, VARTA vam daje samopouzdanje da se skoncentrišete na ono što je vama najbitnije.

Otkrijte naš asortiman Longlife alkalnih baterija.

VARTA loves explorers

Živite vaš život nezavisno, kako god želite! Mi vas ohrabrujemo u istraživanju sveta, sa najboljim alkalnim baterijama koje smo ikada napravili.

Bilo u vodi, na zemlji, na planinarenju ili ronjenu velikim dubinama: Sa njihovom pouzdanošću I dugotrajnosti, VARTA baterije vam pružaju podršku koja vam je potrebna da biste bili spremni na sve. Za vise nezavisnosti na vašim putovanjima.

Pronađite vaš alat u našem asortimanu lampi za sve prilike.

VARTA loves gamechangers

Mi ohrabrujemo sve one koji gaze po novim područjima, preispituju stvari I usuđuju se da urade nešto sasvim drugačije.Tako je VARTA razvila prvu punjivu bateriju, koja je sadržala 21 % reciklabilnog materijala.

Mi ohrabrujemo vašu nezavisnost I podržavamo vas da verujete u sebe. Jer iako je nekad potrebno više pokušaja da biste bili uspešni, svaki početak je drugačiji.

Proverite naše punjive I pouzdane baterije.

Naši proizvodi

Kvalitet, dizajn i performance- Vartin portfolio proizvoda za široku potrošnju uključuje mobilna energetska rešenja za dom, I kad ste u pokretu. Takođe I širok spektar lampi. Od primarnih I punjivih baterija do specijalnih, od punjača I inovativnih power bank-ova do lampi za sportske aktivnosti, za dvorište I za “Uradi sam” entuzijaste: naš portfolio se zasniva na pouzdanosti I performansama, I naši proizvodi omogućavaju inovativnu tehnologiju za sve.