VARTA
specijalne baterije

VARTA
specijalne baterije

Sveobuhvatan visokokvalitetni asortiman.

Premium specijalne baterije za svaku potrebu za energijom

VARTA nudi najsveobuhvatniji premium asortiman litijumskih dugmastih baterija, specijalnih alkalnih baterija i srebro-oksidnih baterija za satove na tržištu. Primarne baterije su posebno pogodne za potrebe energije u svakodnevnim primenama kao što su ključevi od automobila, vage i satovi. Oni takođe snabdevaju različite pametne aplikacije za domaćinstvo i mnoge druge moderne male električne uređaje sa stalnom i pouzdanom energijom.

Pronađite pravu bateriju!

Litijumske dugmaste baterije

Vrhunske VARTA litijumske dugmaste baterije dizajnirane da obezbede pouzdano napajanje za male elektronske uređaje. Baterije koje obezbeđuju najviše performanse za aplikacije sa impulsnim i kontinuiranim pražnjenjem. Sve VARTA litijum dugmaste baterije su upakovane tako da ne predstavljaju opasnost po decu i ispunjavaju najviše bezbednosne standarde. Savršene su za razne osnovne i pametne aplikacije kao što su privesci za ključeve, daljinski upravljači, vage, pametni kućni uređaji i mnogi drugi mali elektronski uređaji. Garantovani najbolji kvalitet i trajanje.

Litijumske cilindrične baterije

VARTA litijumske cilindrične baterije su profesionalne baterije sa dugotrajnim, vrhunskim performansama. Dizajnirane su da izdrže ekstremne temperature, istovremeno pružajući brzo i pouzdano snabdevanje energijom. Savršeno pogodne za današnji moderan život i za upotrebu u Smart Home & Smart Security uređajima, idealne za kamere, bliceve i baterijske lampe.

Alkalne specijalne baterije

VARTA alkalne specijalne baterije obuhvataju vrhunske alkalne baterije bez žive, specijalnih formata, koje su idealne za elektronske uređaje kojima je potrebno trajno snabdevanje energijom. Savršene za napajanje vaših dnevnih potreba za energijom u aplikacijama kao što su igračke, medicinski uređaji, kalkulatori, daljinski upravljači i mnogi drugi mali elektronski uređaji. Garantovani najbolji kvalitet i trajanje.

Satne Baterije

VARTA satne baterije su dobro poznate baterije za satove. Širok izbor veličina baterija koje obezbeđuju pouzdanu, dugotrajnu energiju i ispunjavaju zahteve najvišeg kvaliteta i performansi. Konstantno snabdevanje energijom, izdržava udarce, vibracije i ubrzanje, ćelije su bez žive i pogodne su za širok spektar satova, igračaka, kalkulatora, daljinskih upravljača i drugih malih elektronskih uređaja.

Energija

VARTA Energy litijumske baterije su pogodne za standardne elektronske uređaje. Ove dugmaste baterije osnovne linije obezbeđuju pouzdanu energiju i imaju dobar odnos cena-kvalitet.