Prenosno napajanje

Prenosno napajanje

Jačanje nezavisnosti

Jačanje nezavisnosti

VARTA prenosno napajanje - jačanje nezavisnog načina života. Asortiman VARTA prenosnog napajanja nudi širok spektar rešenja za punjenje uključujući banke energije, proizvode za bežično punjenje i dodatnu opremu za punjenje. Inovativni proizvodi koji nude napredne bezbednosne funkcije u kombinaciji sa najnovijim tehnološkim trendovima kao što su napajanje i brzo punjenje obezbeđuju vam najbolju energiju i čuvaju vas i vaše mobilne uređaje. Bilo da se radi o pametnom telefonu, tabletu, pametnom satu ili slušalicama, VARTA proizvodi održavaju napajanje vaših uređaja gde god vam je potrebna mobilna energija, pružaju maksimalnu udobnost i nude savršenu slobodu i fleksibilnost za svakodnevni život potrošača.

Asortiman Energy Power Bank

Kompaktan i moćan izvor energije sa USB tip C ulazom i izlazom da uvek bude napajan pravom energijom. Idealno za korisnike u pokretu: puni 3 uređaja odjednom.

Wireless Power Banks

Sofisticirana i moderna 2 u 1 rešenja za punjenje koja kombinuju prednosti Power Banks-a i Bežičnih Punjača u jedan proizvod!

Proizvodi za bežično punjenje

Funkcionalna i moderna rešenja za punjenje za napajanje Vaših uređaja na najprikladniji način – bežično! Bežični izlaz do 20W u kombinaciji sa sofisticiranim funkcijama pruža maksimalnu udobnost I pouzdanost.

Dodaci

VARTA dodatna oprema obezbeđuje vrhunsku udobnost sa pametnim i funkcionalnim funkcijama. Asortiman obuhvata korisne uređaje koji olakšavaju svakodnevni život.