VARTA loves the independent

Život nam nudi mnoge prilike, i svaka osoba ima svoje ideje i percepciju kako da ih oblikuje. Mi želimo da svakome damo priliku da živi nezavisno i aktivno. Mi ohrabrujemo vašu nezavisnost. Mi podržavamo vašu nezavisnost, hrabrost, učinak, znatiželju i vašu želju da nastavite.

Zato samo naprijed, gazi po novim područjima, idi svojim putem I koračaj nepoznatim prijedjelima.

Mi volimo sve istraživače sa beskonačnim horizontima, izviđače sa velikim ambicijama, i one koji mijenjaju igru sa velikim mislima i smjelim planovima.

VARTA loves.

Please activate "YouTube" in the privacy settings to play this video. Further details on the services and cookies used can be found in the Privacy policy. Customize privacy settings

VARTA loves performers

Pratite svoje snove i ostvarujte svoje ciljeve. Da biste dali sve od sebe, mi vas ohrabrujemo nezavisnošću sa najboljim alkalnim baterijama koje smo ikada napravili. Pouzdane i dugotrajne, VARTA vam daje samopouzdanje da se skoncentrišete na ono što je vama najbitnije.

Otkrijte naš asortiman Longlife alkalnih baterija.

VARTA loves explorers

Živite vaš život nezavisno, kako god želite! Mi vas ohrabrujemo u istraživanju svijeta, sa najboljim alkalnim baterijama koje smo ikada napravili.

Bilo u vodi, na kopnu, na planinarenju ili ronjenu velikim dubinama: Sa njihovom pouzdanošću i dugotrajnošću, VARTA baterije vam pružaju podršku koja vam je potrebna da biste bili spremni na sve. Za više nezavisnosti na vašim putovanjima.

Pronađite vaš alat u našem asortimanu lampi za sve prilike.

VARTA loves gamechangers

Mi ohrabrujemo sve one koji gaze po novim područjima, preispituju stvari i usuđuju se da urade nešto sasvim drugačije. Tako je VARTA razvila prvu punjivu bateriju, koja je sadržava 21 % recikliranog sadržaja.

Mi ohrabrujemo vašu nezavisnost i podržavamo vas da vjerujete u sebe, jer iako je nekada potrebno više pokušaja da biste bili uspješni, svaki početak je drugačiji.

Proverite naše punjive i pouzdane baterije.

Our products

Kvalitet, dizajn i performanse- Vartin portfolio proizvoda za široku potrošnju uključuje mobilna energetska rješenja za dom, i kad ste u pokretu. Također i širok spektar lampi. Od primarnih i punjivih baterija do specijalnih, od punjača i inovativnih power bank-ova do lampi za sportske aktivnosti, za dvorište i za “Uradi sam” entuzijaste:
naš portfolio se zasniva na pouzdanosti i performansama, i naši proizvodi omogućavaju inovativnu tehnologiju za sve.